Skip to content

Åpen Scene 8. Juni

25. mai, 2023

Vi ønsker å skape et møtested for musikk/kultur livet i og rundt Rana. Et sted for Jam, fellesskap, musikk, kreative uttrykk, mulighet for å skape nye samarbeid, utprøving av nytt materiale , få sceneerfaring eller bare å møtes.
Så uansett om du er sanger, musikere, poet, eller har noe annet å bidra med, så er du varmt velkommen!

Dette er et samarbeid mellom Wilja Musikk og Park 22 Byscena.
Arrangementet vil være 1 gang per måned. Annen hver gang på Wilja /Park 22. To helt forskjellige scener!

Wilja/»Hjemme hos Jill» er en intimscene med plass til 40-50 personer. Byscena er en større scene, men plass til mange flere. Vi skal gjøre våres beste for at dere skal trives begge plasser.

Hver gang inviterer vi en gjestevokalist, som kikker i gang kvelden med 3-4 sanger. Så inviterer vi et husband, som komper dem som trenger det.

Dette baserer seg på frivillighet, både hos arrangører og deltakere. For å få dette til, trenger vi at folk melder seg både til å spille i husband og til å bidra på scenen.

Ønsker du å bidra?
Send en mail til Jill (jill at wiljamusikk.com) eller ta kontakt gjennom hjemmesiden.

Neste dato er: 8. Juni, Kl: 20.00 på Wilja Musikk, Kirkegata 10, 4 etasjer (finnes heis) Dørene åpner Kl: 19.15. Lurt å være ute i god tid, da det er begrenset antall sitteplasser.

Støtt veldig gjerne vår SPLEIS, for å kunne fortsette gjennomføre ÅPEN SCENE på fast basis spleis.no/åpenscene

Vi er en by i vokst, men mange flinke kulturutøvere.
Men vi mangler et knyttepunkt for musikk og Kulturlivet i og rundt Rana. Vi ønsker å fange opp nye talenter, å ha et sted der musikk og kultur kan vokse og blomstre og legge til rette for en trygg og inkluderende  scene å stå på. Uavsett alder, genre eller uttrykk!  Hit er alle velkomne!

Aktuelt