Skip to content

Våre produkter

Vi strever etter å ha inne kun det beste av stemme og pusterelaterte produkter på markedet. Disse produktene er prøvd av en stor mengde med fornøyde kunder hos Wilja Musikk over tid og resultatene er store.
Les gjerne mer i våre kunde referanser. (Kommer snart)

 

zanger voicepipe, voicepipe, stemmehelse, hes, stemmetrening, sangpedagog mo i rana, voicepipe norge, daniel zangger borch

Zangger Voicepipe

Pris: 1050,-
Vill du ha mer energi, kraft og kontroll på din stemme?
Zangger Voicepipe er et fantastisk og innovativt verktøy for sangere og talere! Brukt og anerkjent av bla Sveriges artistelite
https://zangger.se/zangger-voicepipe/

Vi er Norges eneste forhandler av voicepipen.

Selv hadde jeg ikke kunnet være den foruten og voicepipen er min personlige «Go to» til ALT innen sang. Oppvarming, innfor foredrag, konserter, når stemmen blir sliten og for «cool down» etter en lang dag med stemmebruk.

Den tar din stemme til nye høyder.

Bestillingsskjema

Betalingsmåte
Frakt
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Zangger Voicepipe- en åpenbaring for min sangteknikk!
Jeg skal ha min debut som sopran i en lokal forestilling av Phantomen på Operaen.
Til vanlig synger jeg alt, så dette var langt over min komfortzone.

Jeg har heldigvis gjennomført et kurs i vokalteknik hos Jill og har grunnteknikken på plass, men slet veldig med de lyse tonene. Da det var kort tid igjen til forestillingen, introduserte Jill meg for voicepipen. Når vi begynte å nærme oss det høye notene fikk jeg sjokk.
Jeg kunne ta tonene (og må presisere at hals og svelg var helt avslappet under seansen)
Jeg fikk en åpenbaring av kontakten jeg fikk med min støtte og tonene var klare, tette og frie. Utrulig resultat!
Lisa Jannike Johansen

Hvordan bestille og betale våre produkter

Du har 14 dagers angrerett på kjøpte produkter i fra oss, så lenge dem er ubrukt og uskadet. Er det en fabrikasjonsfeil ordner vi selvfølgelig opp i dette. Angreretten gjelder i EØS-landene.
Dersom du benytter angreretten, tilbakeføres dine penger til samme konto pengene ble betalt fra, innen 1 uke fra datoen du benyttet angrefristen. Gir du ikke beskjed innen frist, vil angreretten utgå og penger /tilsendt krav ikke bli tilbakebetalt.

Vi gjør oppmerksom på at angrerettloven kun gjelder for forbrukere, og ikke en person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Kjøper du våre kurs/pakker som er rettet mot utvikling av bedriftskonsept/markedsføring anser vi du handler som ledd i næringsvirksomhet.

Det er 14 dagers angrefrist på nettkurs fra avtaleinngåelse.

NB! Fonasjonsrør
Det er ikke angrerett ved kjøp av denne tjenesten jfr. angrerettloven §22 unntak fra angreretten.

 

Kundereferanse

SLEEPTEIP
Jeg har slitt med søvn og snorking i lengre tid.
Jeg merket stor effekt av sleeptejp etter første stund og følte meg betydelig mer uthvilt allerede etter  første natt. Jeg brukte appen appen «Snor lab» for registrering av lydfrekvenser og det gav utslag i positiv retning direkte.

Etter 1 og en halv måneds bruk var både nattesøvn og snorking mye bedre og har i dag sluttet med tejpen da den gav varige endringer i pustemønsteret for meg.
Fra Torill Janne Pettersen