Skip to content

Om oss

Mitt mål er at du skal føle deg som hjemme når du trer over terskelen hos oss, hver gang.

Wilja Musikk er navnet på bedriften. Wilja vokalakademi er våre fasiliteter i øverste etasje i Kirkegata 10, i Mo i Rana sentrum.
Her har vi kontor, sang /stemmcoaching, byens koseligste intimscene og kurs og konferanse lokaler.

Lys og te/kaffe-forbruket er stort å latteren sitter som oftest løst. Jeg har prøvd å skape en atmosfære der du kan senke skuldrene dine og kunne utvikles i trygge omgivelser.

Vår historie

Det begynte ute i havgapet på Lovund våren 2014. Etter en pause fra musikken i ca 10 år, der jeg jobbet med personalledelse og butikkdrift, søkte jeg meg en sen kveld inn på min drømmeutdannelse på Complete Vocal Institute i København. Et 3 årig diplomstudium som sangpedagog + 1 års studium i profesjonell sang. Jeg kom gledelig nok inn og en spennende og utfordrende reise startet.

2015 tok jeg mot til meg, sa jeg opp jobben min & startet Wilja Musikk, på Lovund. Med utsikt over hav, fjell og med måkeskrik utenfor vinduet. Tilreisende sangere begynte snart å finne veien og jeg hadde i tillegg sangcoaching-dager rundt om på Helgeland og i nord Sverige første årene.

i 2019 flyttet jeg og bedriften til Mo i Rana. Der åpnet jeg Wilja Musikk i midlertidlige lokaler, men fant etter et år de perfekte lokalene for bedriften, i Kirkegata 10. Etter noen måneders oppussing, åpnet jeg endelig dørene til Wilja Vokalakademi i 135 m2 luftige og lyse lokaler midt i Mo i Rana sentrum.

2021 åpnet intimscenen & konseptet «Hjemme hos Jill»

Vi har i dag sang og stemmecoaching, kurs og workshop for private og næringsliv, konferenselokaler til 35 personer og arrangerer koselige og unike konserter med «hjemme hos» følelse.

Hjertelig velkommen du også!

Se video fra Wilja Musikk på Lovund

 

 

Kundereferanse

«For noen uker siden tok jeg turen utover til vakre Lovund for å gjøre noe jeg aldri har gjort før, ta sangtimer. Ble møtt på kaia av Jill, som sørget for at vi fikk sjekket inn på hotellet før det hele startet. Introduksjonstime fredag kveld, og dobbeltime sang lørdag og dobbeltime sang søndag. En intensiv, men utrolig lærerrik helg hos en veldig dyktig sangcoach.
Undervisningen foregikk i et unikt øvingslokale ut mot havet Hvilket nivå man er på spiller ingen rolle, undervisningen legges opp ut fra dine egne forutsetninger og mål.
Jeg kan varmt anbefale Wilja musikk og tar gjerne turen igjen ved en senere anledning!»
Marthe Steinsdatter Bergmann